Περιγραφή

Type : Πωλείται
Condition : Καινούργιο
Τοποθεσία : Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Το κορυφαίο Διόφθαλμο Έμμεσο Οφθαλμοσκόπιο Heine Omega 500 Unplugged, εξοπλίστηκε με ενσωματωμένη ψηφιακή βιντεοκάμερα.

Το Οφθαλμοσκόπιο Omega 500 με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία mPack Unplugged παρέχει μοναδική φορητότητα χωρίς εμπόδια από τα καλώδια.

Με την ενσωμάτωση μιας υψηλής ανάλυσης βιντεοκάμερας, δίνεται η δυνατότητα πλέον της «σύλληψης» βίντεο σε πραγματικό χρόνο αλλά και στιγμιότυπων/φωτογραφιών, κατά τη διάρκεια της οφθαλμοσκόπησης.

Απόδοση

 • Απεικόνιση με ανάλυση 1280 X 960, ικανή για «σύλληψη» βίντεο υψηλής ευκρίνειας ή ακόμη και πλάνα/φωτογραφίες των εξετάσεων. Ιδανική ανάλυση για διαμοιρασμό της εικόνας του εξεταστή με ένα ευρύτερο ακροατήριο εκπαίδευσης.
 • Απλή Λειτουργία. Ψηφιακή απεικόνιση χωρίς πρόσθετες ρυθμίσεις. Απλά ξεκινήστε την εγγραφή και η εικόνα όπως φαίνεται μέσα από το OMEGA 500 θα εμφανίζεται στην οθόνη.
 • Άνετη και Ισορροπημένη Εφαρμογή. Το στήριγμα κεφαλής OMEGA 500 διανέμει το χαμηλό βάρος της συμπαγούς κάμερας και των οπτικών τέλεια και εξασφαλίζει μια άνετη εφαρμογή.

Λειτουργία

 • Ενσωματωμένη Ρύθμιση Εστίασης. Το μεγάλο εύρος εστίασης σε συνδυασμό την εύκολη ρύθμισή της, ακόμα και για τον βοηθό, εξασφαλίζει ευκρινή, εστιασμένη απεικόνιση.
 • Διασύνδεση και Λογισμικό. Συνδέεται σε οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή γραφείου μέσω θύρας USB 2.0. Συμπαραδίδεται με λογισμικό για εγγραφή βίντεο και σύλληψη εικόνας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε ανατρέξτε https://dv1.heine.com
 • Σχεδιασμός ενσωματωμένης κάμερας. Το ενσωματωμένο σύστημα κάμερας εξασφαλίζει ακριβή ευθυγράμμιση με το οπτικό σύστημα του Έμμεσου Οφθαλμοσκοπίου. Στιβαρός, στεγανός στη σκόνη σχεδιασμός. Δεν χρειάζεται περαιτέρω ρύθμιση των καθρεφτών για ψηφιακή απεικόνιση.
 • Το Οφθαλμοσκόπιο Heine Omega 500® με Ψηφιακή Βιντεοκάμερα DV1 διαθέτει όλα τα λειτουργικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του Οφθαλμοσκοπίου Heine Omega 500® Unplugged

Διαθέσιμες Εκδόσεις Οφθαλμοσκοπίου:

 • Kit 1: Έμμεσο Οφθαλμοσκόπιο OMEGA 500, με Ροοστάτη HC 50L, με Ψηφιακή Βιντεοκάμερα DV 1 με mPack UNPLUGGED & μετασχηματιστή πρίζας.
 • Kit 2: Έμμεσο Οφθαλμοσκόπιο OMEGA 500, με Ροοστάτη HC 50L, με Ψηφιακή Βιντεοκάμερα DV 1, με επίτοιχο μετασχηματιστή EN 50 UNPLUGGED & 2 x mPack UNPLUGGED.
 • Set 3: Έμμεσο Οφθαλμοσκόπιο OMEGA 500 με Ψηφιακή Βιντεοκάμερα DV 1 με mPack UNPLUGGED & μετασχηματιστή πρίζας, Ροοστάτη HC 50L, ένα μεγάλο σκληρικό πίεστρο, ένα μικρό σκληρικό πίεστρο, με ασφαιρικό φακό Οφθαλμοσκόπησης A.R. 20D, έντυπο με 50 χάρτες βυθού & μια ανταλλακτική λυχνία (αν παρέχεται με φωτισμό XHL), σε σκληρή θήκη μεταφοράς.

Παρουσίαση OMEGA500 με κάμερα (Flyer_OMEGA500_with_DV1_gr.pdf, 293 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Οδηγίες Εγκατάστασης Λογισμικού (Software_Installation_DV1_engl.pdf, 636 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Τεχνικές Πληροφορίες (Technical_Information_DV1_EN.pdf, 47 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

 

 

Χρήσιμες συμβουλές
 1. Οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές του προϊόντος. 
 2. Για τα μεταχειρισμένα σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 3. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής και εγκατάστασης.

Eπιλεγμένες διαφημίσεις

Πρόσφατες Διαφημίσεις

Top