Καλέστε μας για τιμή

Περιγραφή

Type : Πωλείται
Condition : Καινούργιο
Κατασκευαστής : Heine
Τοποθεσία : Μπιζανίου 50 Θεσσαλονίκη

Ρετινοσκόπιο / Σκιασκόπιο Heine BETA®200 LED

Κεφαλή Ρετινοσκοπίου Heine BETA®200 LED με ParaStop

Το εξαιρετικής ποιότητας Ρετινοσκόπιο / Σκιασκόπιο HEINE BETA 200 τώρα διαθέτει φωτισμό LED, σε ποιότητα Heine Qulaity (HQ) για ένα πολύ φωτεινό, εύκολα ορατό βυθό. Φωτεινή, ακριβής εικόνα με πλάτος γραμμής τυπικά 1,1 mm (ISO 12865 Standard <1,5 mm) και μήκος γραμμής 35 mm.
Το Ρετινοσκόπιο / Σκιασκόπιο Heine BETA 200 LED διαθέτει ειδική οπτική διεπαφή για την ακριβή ενσωμάτωση της διόδου LED με το οπτικό σύστημα έτσι ώστε να εξασφαλίσει φωτεινό, ομοιογενές φως κατά την εξετάση.
Η δίοδος LED του Σκιασκοπίου BETA 200 LED έχει σχεδόν απεριόριστες ώρες εργασίας (τυπικά 50.000 ώρες). Δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά λαμπάκια! Χωρίς συντήρηση για μια ζωή.

Το Ρετινοσκόπιο / Σκιασκόπιο Heine BETA 200 LED χρησιμοποιείται για την ακριβή μέτρηση των διαθλαστικών σφαλμάτων. Τόσο η μυωπία όσο και η υπερμετρωπία καθώς και ο αστιγματισμός μπορούν να μετρηθούν.
Το Ρετινοσκόπιο / Σκιασκόπιο HEINE BETA 200 LED με ParaStop διαθέτει οπτικά πολλαπλών επιστρώσεων, τελευταίας τεχνολογίας, για αποφυγή σκέδασης του φωτισμού. Η τεχνολογία ParaStop κατασκευάστηκε από τη Heine για εύκολη & επακριβή επιλογή της δέσμης φωτισμού. Απλοποιεί και επιταχύνει την ακριβή ανίχνευση των διαθλαστκών σφαλμάτων. Απλοποιεί παράλληλα την επαλήθευση διόρθωσης των διαθλαστικών σφαλμάτων.

 • ParaStop (US Pat. 5,859,687). Επακριβής και εύκολη επιλογή παράλληλης δέσμης φωτισμού.
 • Τα οτπικά μέρη είναι ερμητικά σφραγισμένα, απροσπέλαστα στην σκόνη, εγγυημένα για βίου χωρίς να απαιτείται συντήρηση.
 • Απλός έλεγχος σχετικής κίνησης ματιού και περιστροφής. Άνετη διαδικασία.
 • Ενσωματωμένο polarisation φίλτρο. Μηδενική απώλεια φωτισμού και εξαφάνιση εσωτερικών αντανακλάσεων για λαμπρότερη εικόνα της κόρης του ματιού.
 • Τεχνολογία Φωτισμού LED Heine Quality (HQ). Λευκό, λαμπρό φως. Το νέο πρότυπο στο φωτισμό LED που καθορίζει τη βέλτιστη ένταση του φωτός, την ομοιογένεια και την τέλεια απόδοση χρωμάτων.
 • Μεταλλικά πλήκτρα ελέγχου. Μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • Εργονομικός σχεδιασμός. Τέλεια και άνετη προσαρμογή στην κόγχη του ματιού. Συνεχής και αδιαβάθμητη ρύθμιση της έντασης φωτισμού από το 100% έως 3%, χρήση με ένα χέρι.
 • Θέση στήριξης fixation cards (προαιρετικό). Για δυναμική ρετινοσκόπηση.
 • Αποσπώμενο στήριγμα φρυδιού. Απόλυτη άνεση και έλεγχος στην εξέταση.

Το προιόν δεν συνοδεύεται από πηγή τροφοδοσίας (λαβή μπαταριών ή επίτοιχη τροφοδοσία).
Για πλήρη λειτουργικότητα και απόδοση φωτισμού συνδυάστε το Ρετινοσκόπιο / Σκιασκόπιο Heine BETA 200 LED με λαβή επαναφορτιζόμενων μπαταριών ή επίτοιχη μονάδα τροφοδοσίας.

 

 

Profile Picture
infoeye
Dealer
τύπος διαφήμισης Πωλείται τύπος διαφήμισης

Στείλτε μήνυμα

Send Message
Χρήσιμες συμβουλές
 1. Οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές του προϊόντος. 
 2. Για τα μεταχειρισμένα σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 3. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής και εγκατάστασης.

Eπιλεγμένες διαφημίσεις

Πρόσφατες Διαφημίσεις

Top