ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ LCD DTX 500

Περιγραφή

ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ LCD DTX 500

Το ψηφιακό μικροσκόπιο Levenhuk DTX 500 LCD με ενσωματωμένη οθόνη LCD 3,5 ιντσών σας επιτρέπει να μελετάτε δείγματα υπό μεγεθύνσεις από 20x έως 500x και να αποθηκεύετε τα αποτελέσματα της δουλειάς σας σε μια κάρτα microSD υπό τη μορφή στιγμιότυπων ή βίντεο. Οκτώ ενσωματωμένες λάμπες LED φωτίζουν ομοιόμορφα την επιφάνεια εργασίας με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Το σύστημα φωτισμού διαθέτει επίσης ρύθμιση λαμπρότητας.

Η τράπεζα αυτού του μικροσκοπίου είναι εφοδιασμένη με μια κλίμακα μέτρησης (8 cm κατά μήκος του άξονα x και 6 cm κατά μήκος του άξονα y) και με δύο ελάσματα για τη σταθεροποίηση του δείγματος κάτω από την κάμερα.

Η υψηλής ποιότητας οθόνη LCD παρέχει πεντακάθαρες εικόνες και έχει κουμπιά που σας επιτρέπουν να μεταβάλλετε γρήγορα τη λαμπρότητα, την έκθεση και τη χρωματική ισορροπία. Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το Levenhuk DTX 500 LCD με τον υπολογιστή σας μέσω του καλωδίου USB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και να αντιγράψετε στον σκληρό σας δίσκο όλα τα αρχεία που δημιουργήσατε κατά τις παρατηρήσεις σας. Αυτό το εκπληκτικό μοντέλο διαθέτει επίσης έξοδο AV, για να μεταφέρετε σε πραγματικό χρόνο τις εικόνες που παρατηρείτε σε μια οθόνη τηλεόρασης ή σε προβολέα.

Το ψηφιακό μικροσκόπιο Levenhuk DTX 500 LCD παίρνει ρεύμα από την μπαταρία Li-ion που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, η οποία επαρκεί για 2 ώρες συνεχούς εργασίας. Το μικροσκόπιο μπορεί επίσης να πάρει ρεύμα μέσω της θύρας USB του υπολογιστή σας.

Με μια ματιά:

 • Οθόνη LCD 3,5 ιντσών
 • Υποστηρίζει κάρτες microSD με χωρητικότητας έως 32 GB
 • Σύνδεση με PC μέσω θύρας USB 2.0
 • Έξοδος AV για σύνδεση με TV ή προβολέα
 • Μπορεί να καταγράφει στιγμιότυπα και βίντεο
 • Αυτόματη έκθεση και ισορροπία λευκού
 • 8 λευκά LED με ρυθμιζόμενη ένταση
 • Ψηφιακό ζουμ 4x
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion
 • Συνοδεύεται από ειδικό λογισμικό για τη μέτρηση γραμμικών διαστάσεων, εμβαδών, γωνιών και ακτινών των υπό μελέτη δειγμάτων
 • Συμβατό με Windows και Mac OS

Σύσταση για τη χρήση του λογισμικού: Για να δουλέψει το πρόγραμμα σωστά, εκκινήστε την εγκατεστημένη εφαρμογή μόνο όταν το μικροσκόπιό σας είναι συνδεδεμένο με υπολογιστή και έτοιμο για παρατηρήσεις.

Το ψηφιακό μικροσκόπιο Levenhuk DTX 500 LCD δεν είναι συμβατό με εξωτερικές ψηφιακές κάμερες.

*Προσοχή: Συμβουλευτείτε τον πίνακα τεχνικών χαρακτηριστικών, για να δείτε ποια είναι η τάση που πρέπει να χρησιμοποιήσετε και ποτέ μην επιχειρήσετε να βάλετε σε μια πρίζα 220V μια συσκευή που λειτουργεί με 110V, ή το αντίθετο, χωρίς μετασχηματιστή. Η τάση του ηλεκτρικού δικτύου είναι 110V στις ΗΠΑ και στον Καναδά, ενώ στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες είναι 220-240V.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *