Η Infoeye ιδρύθηκε το 2013 με έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στον χώρο του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και παροχής τεχνικών υπηρεσιών σε κλινικές, νοσοκομεία, οφθαλμιάτρους, οπτικούς/οπτομέτρες.

Φιλοσοφία της Infoeye είναι να προσφέρει λύσεις αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη, βασισμένες στην εμπειρία και στην επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού της, καθώς επίσης και στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου.

Στόχος της Infoeye είναι να καθιερώσει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες της.

Υπηρεσίες

Η Infoeye παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών μέσα από ένα δίκτυο εξειδικευμένων και πιστοποιημένων συνεργατών ανά την Ελλάδα καθώς επίσης και του έμπειρου προσωπικού της.

 repair services  cloud services  opthalmic equipment

Τεχνική κάλυψη

Η infoeye αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη και συντήρηση , διαγνωστικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Επίσης αναλαμβάνει την μετεγκατάσταση του εξοπλισμού σας, σε περίπτωση αλλαγής επαγγελματικής στέγης.

Μηχανοργάνωση

Η infoeye αναλαμβάνει την μηχανοργάνωση του επαγγελματικού σας χώρου με λογισμικά διαχείρισης ασθενών, υπηρεσίες cloud, συστήματα δικτύωσης, UPS, backup δεδομένων κλπ.

Μεταπώληση εξοπλισμού

Η infoeye αναλαμβάνει την εκτίμηση και την μεταπώληση του μεταχειρισμένου σας εξοπλισμού, μέσω του δικτύου πελατών της εντός και εκτός Ελλάδος.